lunes, 17 de junio de 2013

Acta 14/2012, Assemblea 12/04/2012


ACTA Nº 14/2012

ASSEMBLEA GENERAL DE L’ASSOCIACIÓ
                             ATEUS DE CATALUNYA
DIJOUS 12 D’ABRIL DE 2012

 

Reunits a Barcelona a les 19.30 h. el dijous 12 d’Abril de 2012 en segona convocatòria en el  local social , c/ Daoiz i Velarde 30, al barri de Sants de Barcelona., amb una assistència de 13 socis i sòcies, vàrem tractar el següent ordre del dia:

 

1.- Lectura i aprovació, si es cau, de les actes de l’Assemblea General del 11 de març de 2011 i de l’Assemblea Extraordinària del 30 de novembre del 2011.

 

2.- Comptes de l’any 2011.

 

3.- Memòria d’activitats de l’any 2011.

 

4.- Pressupost 2012 i noves quotes de soci.

 

5.- Activitats previstes per el 2012

 

6.- Nomenament Soci d’honor a Gonzalo Puente Ojea.

 

7.- Renovació dels càrrecs de la Junta.

 

8.- Precs i preguntes.

 

 

Obre la sessió el president, Albert Riba, exposant la dificultat per a poder convocar l’assemblea general de socis dintre del primer trimestre de l’any, tal com està acordat en els nous estatuts, i aconseguir l’assistència majoritària de la junta; i excusa la no presència de la secretària per motius laborals.

 

1.- Es procedeix a la lectura de ambdues actes per part del president de l’associació i són aprovades sense cap esmena.

 

2.- El tresorer, Joan Serrano, explica els comptes de l’any 2011, i són aprovats; si bé es proposa que es negoci amb la Caixa la disminució de les despeses.

 

3.- Albert Riba fa esment que la Memòria d’Activitats del 2011 encara no està acabada, per això comenta les actuacions més importants de cara a la vida associativa, valorant molt positivament tant les trobades de germanor a El Fonoll com la continuïtat de les Tertúlies els primers divendres de mes, que amb una concurrència variable manté una mitja de 12 participants interessats en els seus temes:

14 de gener: “La moral sexual”.

4 de febrer: “Les beatificacions i els miracles: JP II i Gaudí”.

5 de març: “La dimensió demogràfica del sofriment i/o el pensament hedonista

a través del temps”.

1 d’abril: “Musulmania”.

6 de maig: “El significat polític i ideològic de les santificacions i les

beatificacions en el sí de l’Església Catòlica, i les hipotètiques dissidènsies internes”.

3 de juny: “L’angoixa i la por, com a instruments de poder de les religions”.

7 d’octubre: “Jean Meslier: el capellà ateu”.

4 de novembre: “Els diners de l’Església Catòlica”.

2 de desembre: “La financiació de les religions a l’espai europeu”.

 

4.- S’aprova seguir el 2012 amb el mateix tipus d’ingrés i despeses de l’exercici 2011, i una reforma de les quotes: la quota reduïda que s’aplica a estudiants, parats i pensionistes es mantindrà per als que tinguin ingressos inferiors a 1000 euros/mes; i es crea la quota familiar de 75 euros per a grups de convivència familiar i amb fills no emancipats.

 

5.- El president comenta algunes de les activitats previstes per aquest any i s’aprova la implicació de l’associació en el Congrés del Lliurepensament, en la Campanya “Dels meus calers, al Papa res”, i portar a ateus de tot el país la Campanya del Certificat de l’Apostasia, i també s’accepta l’adhesió explícita a la Campanya a favor de Javier Krahe.

 

6.- Per unanimitat s’aprova el nomenament del Sr. Gonzalo Puente Ojea com a Soci d’Honor de l’Associació Ateus de Catalunya, d’acord amb les previsions estatuàries.

 

7.- No havent-se presentat cap candidatura alternativa es mantenen els càrrecs elegits en l’assemblea del 30 de novembre de 2011, si bé s’inclou a la Junta el soci Javier Rodríguez.

 

8.- S’obre el torn obert de paraules i el soci Javier Rodríguez s’ofereix per traduir de l’anglès, sabent que el soci Miguel Schafschetzy Steiner tradueix de l’alemany i que en Gabriel García i l’amic Jaume Barallat poden ajudar-nos amb el francès.

                                                                                             

 

No havent més intervencions i assumptes a tractar l’Assemblea General de socis es va donar per acabada a les 20,30 hores.

 

 

                  Vist i Plau, El President

 

 

 

                                    

                                                                                              Albert Riba i Canardo

 

 

 

Barcelona, 12 d’abril de 2012

No hay comentarios:

Publicar un comentario